De ce majoritatea oamenilor isi ating obiectivele de fitness cu un antrenor personal?

Este o întrebare pe care o auzim de nenumărate ori: „Chiar am nevoie de un antrenor personal?”. 

Există multe motive pentru care un antrenor personal poate fi esențial în a-ți atinge obiectivele, indiferent dacă este vorba de pierdere în greutate, de rezistență sau de creștere în masă musculară. 

De câte ori ți s-a întâmplat să ai obiective și să nu știi cum să le atingi sau de câte ori ai renunțat la antrenament pentru că nu mai aveai motivație? Antrenorii personali pot dezvolta o rutină de antrenament, un plan nutrițional și o strategie personalizată pentru atingerea obiectivelor clienților lor.

Mai jos sunt prezentate cele mai importante cinci motive pentru care ar trebui să apelezi la un antrenor de fitness personal calificat.

1. Antrenorii personali te ajută să rămâi motivat

Când faci exerciții pe cont propriu, se poate întâmpla să sari peste un set, să execuți exercițiile greșit sau chiar să te demotivezi și să renunți de tot la antrenament. Un antrenor personal va ține evidența fiecărui exercițiu și te va îndruma corect în această călătorie, oferind în același timp motivație pe parcursul fiecărei sesiuni și pe toată durata programului.

2. Antrenorii personali pot preveni accidentarea

A avea pe cineva cu expertiză specializată în efectuarea exercițiilor și utilizarea echipamentelor reduce semnificativ riscul de a te răni la sală. Vătămarea te poate face să renunți de tot la antrenamente – nenumărate persoane se rănesc prin antrenamente incorecte, afectându-și sănătatea și condiția fizică pentru perioade lungi de timp. 

3. Antrenorii personali creează planuri de antrenament personalizate

Nu va exista niciodată un plan de fitness standard care să se potrivească tuturor. Un antrenor personal va adapta antrenamentul pentru a viza zonele cu probleme pentru fiecare persoană în parte. Îți poate economisi mult timp și energie pierdută făcând antrenamente ineficiente. Acesta îți va arăta cum să îți maximizezi eforturile și rezultatele.

4. Pierzi grăsime și câștigi mușchi

Majoritatea persoanelor care se înscriu într-o astfel de călătorie vor să piardă grăsime, să crească masă musculară sau ambele. Cu toate acestea, nu mulți știu cum să facă asta. Este posibil să petreacă prea mult timp pe cardio și să nu aibă suficient timp de antrenament de forță sau invers. Un antrenor personal te poate ajuta să obții un echilibru adecvat pentru a arde grăsimile în timp ce construiești musculatură.

5. Te ajută să-ți formezi obiceiuri bune

Poate dura săptămâni pentru a-ți forma obiceiuri bune și chiar mai mult pentru a renunța la cele rele – și încercarea de a o face pe cont propriu este o muncă grea. A avea un antrenor personal este ca și cum ai avea un înger bun pe umăr care te încurajează în direcția cea bună. Acesta te poate ajuta să te cerți cu îngerul rău din cap și să te ții pe drumul cel bun pentru a-ți atinge obiectivele dorite.

Antrenorii personali își ajută clienții să-și atingă obiectivele de fitness, dar îi ajută, de asemenea, să reevalueze modul în care văd sănătatea și bunăstarea. Antrenorii personali își ajută clienții să-și dea seama că fitness-ul ar trebui să fie o prioritate în viața lor și nu doar un obiectiv de bifat pe listă .

follow
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.