Cât de mult contează ajutorul unui nutriționist în succesul unei diete?

Dorința celor mai mulți este de a atinge greutatea dorită, menținând-o pe termen nelimitat, fără a depune un efort uriaș în acest sens. Teama multora este însă că atingerea acestui obiectiv este posibilă numai cu mult sacrificiu, înfometare, antrenamente epuizante, program strict și lista poate continua cu alte astfel de exemple.

Da, implicarea personală este absolut necesară. De fapt această contează în foarte mare măsură. Deloc de subestimat nu este însă nici partea alimentației în tot acest calcul. Practic, aceasta contează în procentaj de aproximativ 80% când vine vorba de felul în care arătăm. Ești ceea ce mănânci – este o vorbă frecvent întâlnită.

Destul de dificil pentru cei care nu dețin cunoștințe de nutriție, alegerea corespunzătoare a alimentelor și inclusiv a ingredientelor este o adevărată provocare. Chiar și consultarea unor ghiduri specializate ar putea să vă dea bătăi de cap. Soluția care vă va scăpa de decepția rezultată în urma unor diete fără răspuns este nutriționistul.

Ajutorul unui nutriționist în succesul unei diete – indispensabil

Iată calea cea mai sigură de a atinge obiectivele propuse vizavi de greutatea corporală și starea de bine generală. Cu atât mai avantajos, un nutritionist online vine la pachet cu o serie de plusuri:

  • Programul de remodelare corporală prin alimentație este personalizat pentru fiecare client.
  • Primiții toate informațiile de care aveți nevoie legat de planul alimentar fără a fi necesar să vă deplasați la cabinet. Câștigați astfel și timp, dar și banii pe care îi presupune deplasarea.
  • Știții că sănătatea e pe primul loc și nu v-o puneți în pericol. Alimentele recomandate de specialistul nutriționist sunt sănătoase. Acestea sunt special selectate pentru a nu crea dezechilibre nutriționale și, totodată, pentru a vă ajuta să atingeți greutatea corporală dorită, menținând-o cu succes pe termen lung.
  • Metodele folosite de noi sunt eficiente, dovedite, sigure și nu implică înfometare, ceaiuri, pastile sau diverse diete riscante.
  • Programul de nutriție poate fi completat de cel de antrenamente, oferit de un personal trainer cu experiență, astfel încât să vă bucurați de rezultate optime. Ambele sunt concepute în așa fel încât să nu aveți nevoie de dotări speciale, deci să poată fi realizate oriunde.
  • Monitorizarea se face la fiecare sfârșit de zi. Comunicarea prin Whatsapp, Skype, Zoom etc. are rolul de a vă asigura că vă îndreptați în direcția potrivită. Dezvoltarea unor obiceiuri alimentare sănătoase este foarte importantă pe termen lung.

Desigur, și alte beneficii se înscriu în lista celor ce optează pentru serviciile noastre de nutriție. Le puteți descoperi pe toate solicitând un plan alimentar Active Slim. De altfel, pe site-ul ActiveSlim.ro regăsiți și alte informații care vă pot ajuta să luați decizia potrivită.

Recomandăm ca schimbarea pe partea de alimentație să fie însoțită și de cea pe partea de condiție fizică. Antrenamentele sunt calea optimă de a avea silueta dorită într-un timp mai scurt. De altfel, sportul vine la pachet cu o sumedenie de beneficii pentru organism, asigurând un stil de viață mai sănătos.

Atunci când de alimentație se ocupă nutriționistul, iar de condiția fizică antrenorul personal, lucrurile vor prinde conturul dorit într-un timp scurt. Este și ceea ce vă doriți, cu siguranță.

Este deci o idee bună să colaborați cu un nutriționist pentru a obține schimbarea în bine atât vizavi de fizic, cât și pe partea psihică? Fără îndoială! Vă așteptăm cu mai multe informații legate de planul alimentar de care aveți nevoie.

follow
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.