servicii personalizate

pentru tine

Despre

mine

Ana Maria Cazan

Bună, eu sunt Ana și sunt antrenor personal.

Mi-am început viața sportivă de la vârsta de 4 ani. Timp de 5 ani am practicat gimnastică, însă după un timp, fiind atrasă de sportul de performanță, am început cariera în atletism până la vârsta de 22 de ani, având performanțe pe plan național cât și internațional în proba de 800 de metri.

De ce ai nevoie de un antrenor personal online?

În primul rând, ca antrenor online, am rolul de a te ajuta să faci un pas mare în ceea ce privește noul tău stil de viață sănătos și plin de energie. Acest lucru poate deveni una dintre cele mai bune investiții pe care le-ai făcut vreodată.

Voi face tot posibilul să te ajut să-ți schimbi perspectiva asupra alimentației, antrenamentelor fizice și echilibrului în viața cotidiană.

Te voi îndruma să-ți dai seama ce anume îți este benefic și ce te face mai sănătos și mai puternic.

Toate acestea te vor ajuta să-ți atingi obiectivele și te voi învăța cum să le menții pe termen lung, adoptând un stil de viață sănătos și frumos.

Cum te pot ajuta?

Te voi ajuta să alegi și să efectuezi corect exercițiile. De multe ori, majoritatea persoanelor se concentrează pe exercițiile cardio atunci când doresc să slăbească. Cu toate acestea, antrenamentele funcționale au de asemenea, un rol extrem de important în atingerea acestui obiectiv.

Voi crea un program personalizat astfel încât exercițiile fizice pe care tu le vei efectua să fie potrivite și eficiente, generând rezultate imediate.

Te voi motiva la fiecare pas, însă cât de mult îți dorești ca rezultatele să apară mai repede depinde foarte mult de tine. Voi analiza obiectivele tale și te voi ajuta să ți le setezi în mod realist.

În același timp, voi fi cel care îți va monitoriza progresul și îți va adapta programul pe parcurs.

Povesti de

Succes