Ambitious & Beginner Activeslim

Pretul Programului: 299 lei (redus de la 1000 lei)

Descrierea programului

Principalele caracteristici ale programului includ:

Adaptabilitate pentru Ambițioși și Începători: Indiferent dacă ești deja un pasionat al fitness-ului sau îți începi călătoria în lumea antrenamentelor, acest program este adaptat pentru a se potrivi nivelului tău de pregătire fizică.

Accent pe Tehnica Corectă: Importanța unei tehnici corecte în exerciții este subliniată în mod special. Fiecare mișcare este explicată detaliat, iar suportul video adaugă o dimensiune vizuală pentru a asigura o execuție corespunzătoare.

Planificare Meticuloasă: Fiecare sesiune de antrenament este programată cu atenție pentru a maximiza eficiența și pentru a asigura progresul constant. Prin desfășurarea a 3 antrenamente pe săptămână timp de 3 săptămâni, participanții beneficiază de un total de 36 de exerciții variate.

Progres Vizibil: Prin urmarea programului, participanții sunt încurajați să experimenteze progresul în timp. Fiecare antrenament aduce cu sine oportunități de a depăși limitele personale și de a simți îmbunătățiri treptate.

Energie Maximă: Scopul programului este nu doar să îmbunătățească condiția fizică, ci și să ofere o doză de energie și revitalizare. Antrenamentele sunt concepute pentru a stimula corpul și mintea, oferind o experiență activă și revigorantă.

Suport Video și Instrucțiuni Scrise: Pentru a asigura înțelegerea corectă a exercițiilor, programul include instrucțiuni scrise detaliate, iar fiecare exercițiu este însoțit de suport video pentru a oferi o demonstrație clară și practică.

Este timpul să faci primul pas către o viață activă și revitalizantă cu „Ambitious&Beginner Activeslim”! Descoperă bucuria antrenamentelor și experimentează transformarea ta fizică și mentală într-un mod adaptat nevoilor tale individuale.

Planul de antrenament Ambitious&Beginner Activeslim

Săptămâna 1: Adaptare și Învățare Corectă

Te familiarizezi cu exercițiile și îți corectezi tehnica.

Săptămâna 2: Consolidare și Progres

Faci pași spre îmbunătățirea rezistenței și puterii tale.

Săptămâna 3: Intensificare și Perfecționare Tehnică

Crești intensitatea și perfecționezi tehnicile pentru a-ți maximiza performanța.

Acest plan oferă o abordare progresivă și bine gândită pentru cei ambițioși, dar și pentru cei care sunt la începutul călătoriei lor de fitness. Fiecare săptămână aduce provocări specifice, contribuind la dezvoltarea unei baze solide pentru progrese durabile. Este o călătorie dedicată creșterii tale personale și atingerii obiectivelor de fitness.

Ce mai cuprinde acest program :

Evaluare Corporală Gratis Live Online:

Începe-ți călătoria spre un stil de viață sănătos cu o evaluare corporală detaliată oferită gratuit în timp real prin videoconferință. Prin această evaluare, vom discuta împreună obiectivele tale și vom stabili un plan de lucru personalizat pentru a ajunge acolo unde îți dorești.

Acces Gratuit în Comunitatea ActiveSlim team:

  • Alătură-te comunității noastre ActiveSlim team pentru a împărtăși și a primi inspirație legată de un stil de viață sănătos și activ. Vei găsi suportul necesar pentru a te menține motivat.

Suport Continuu pe WhatsApp 24/7:

Ne angajăm să te susținem pe parcursul întregii tale călătorii către un stil de viață sănătos și activ. Ai întrebări? Suntem disponibili pe WhatsApp 24/7 pentru a te ghida și a-ți oferi sprijin.

Nutriție Personalizată:

Primiți un E-book plin de rețete sănătoase și adaptate, concepute pentru a vă menține sănătoși și energici pe termen lung, regǎsiți și informații despre nutriție pentru a descoperi secretele alimentației care vă vor oferi o energie continuă pe tot parcursul zilei.

Premii Surpriză:

  • Fiecare pas către un stil de viață sănătos este o realizare merituoasă, iar pentru a sărbători acest efort, te așteaptă premii surpriză care să îți aducă bucurie și motivare suplimentară.

Locuri limitate pentru abonamentele noastre! Rezervă-ți acum locul pentru a beneficia de experiența noastră exclusivă de fitness. Acționează rapid înainte să se epuizeze!

Aplica acum

Informatii personale: