Weak muscle

Weak muscle

Antrenament

Exercitii pentru intarirea musculaturii pe anumite grupe musculare slabe.

Acest tip de antrenament ne ajuta sa ne controlam corpul la capacitate maxima cu puterea mintii cat si miscarii in diferite intensitati pe fiecare contractie musculara in timpul exercitiului. Are rolul de-a ne depista fiecare muschi in parte cat si de a ne cunoaste corpul mult mai bine intr-un efort fizic.

Antrenamentul este specific pe fiecare partea a corpului. In ziua 1 antrenamentul va fi specific pe zona superioara, adica toate exercitile vor fi axate pe zona de brate si zona spatelui. Oferim o atentie deosebita la fiecare exercitiu in parte pentru a intelege cum se realizeaza miscarea, mai exact contractia pe pozitiv si negativ dar si invatarea exercitiului.

Antrenamentul din ziua 2 are tot acelasi rol de a segmenta antrenamentul intru-un antrenament specific pe fiecare zona a corpului. Antrenamentul va fi bazat pe exercitii specifice pe zona inferioara, mai exact zona de picioare dar si zona fesiera.

Antrenamentul din ziua 3 va fi si el planificat pe un antrenament specific mai exact pe zona de core, unde vom pune accent pe zona abdominala, pe zona lombara, pe activarea zonei musculare si vom invata o varietate de exercitii.