Energy Boom LIVE

Pachetul de 10 Ședințe – 999 lei (redus de la 1998 lei)


Transformă-ți stilul de viață într-unul sănătos și plin de energie cu pachetul nostru special de 10 ședințe la doar 999 LEI. + o ședință gratis live online la achiziționarea pachetului.

Beneficiază acum de o reducere de 50% pentru a-ți atinge obiectivele de fitness.

Evaluare Corporală Gratis Live Online:

Începe-ți călătoria spre un stil de viață sănătos cu o evaluare corporală detaliată oferită gratuit în timp real prin videoconferință. Prin această evaluare, vom discuta împreună obiectivele tale și vom stabili un plan de lucru personalizat pentru a ajunge acolo unde îți dorești.

Antrenament Energic LIVE ONLINE de 60 de Minute GRATIS:

La începutul călătoriei tale de fitness, primești o ședință gratis live online! Experimentează un antrenament plin de energie cu mine și descoperă beneficiile unei rutine personalizate. Aștept cu nerăbdare să ne antrenăm împreună și să facem primul pas spre o viață mai sănătoasă!

Acces Gratuit în Comunitatea ActiveSlim team:

Alătură-te comunității noastre ActiveSlim team pentru a împărtăși și a primi inspirație legată de un stil de viață sănătos și activ. Vei găsi suportul necesar pentru a te menține motivat.

Primești GRATUIT E-book-ul "ENERGY BOOM"!

Un plan de antrenament de 30 de minute, plin de energie, adaptabil oricărui mediu. Rețete sănătoase pentru a-ți energiza corpul și a-ți amplifica vitalitatea zilnic. Obține informații esențiale pentru a avea o energie de invidiat – și este GRATUIT! Nu rata această oportunitate!

Suport Continuu pe WhatsApp 24/7:

Ne angajăm să te susținem pe parcursul întregii tale călătorii către un stil de viață sănătos și activ. Ai întrebări? Suntem disponibili pe WhatsApp 24/7 pentru a te ghida și a-ți oferi sprijin.

Premii Surpriză:

Fiecare pas către un stil de viață sănătos este o realizare merituoasă, iar pentru a sărbători acest efort, te așteaptă premii surpriză care să îți aducă bucurie și motivare suplimentară.

Aplica acum

Informatii personale: