Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic:
Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014 in cazul in care cumparatorul este nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale. Produsele se pot returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produselor comandate se va returna in maxim 14 zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre consumator.

Conditii generale de returnare:
Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform.
Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura.
Produsele se pot returna doar in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalalul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar ACTIVESLIM SRL  nu poate fi facuta raspunzatoare.
ACTIVESLIM SRL  poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.
Costul transportului produselor mai sus mentionate revine in responsabilitatea clientului. In cazul in care produsul a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de ACTIVESLIM SRL. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.
Dupa perioada de 14 zile calendaristice, produsele nu mai pot fi returnate.

Procedura de returnare:
In cazul in care doresti sa returnezi un produs, te rugam sa urmezi urmatorii pasi:

1. Trimite un email la adresa contact@activeslim.ro , cu: numarul de comanda, data comenzii, numele clientului, numarul de telefon si motivul returului.
2. Introduceti produsul intr-un colet tip carton,in ambalajul original si cu toate accesoriile incluse .
3. Dupa ce ati efectuat acesti pasi va rugam sa expediezi produsul la adresa: ACTIVESLIM SRL, avand sediul social in Str. Rasnov, Nr. 2, Bl. 55, Sc. B, Et. 3, Ap. 23, Sect. 2, C.P. 23306, Bucuresti, printr-un curier rapid. Clientul este responsabil de impachetarea produsului pentru expediere..
4. Cheltuielile de transport sunt suportate conform legii de catre client.
5. Produsele ce se doresc a fi returnate sa nu prezinte urme de folosinta.
6. Nu trimiteit produse cu plata ramburs, deoarece se vor refuza, valoarea produsului se returneaza in cont dupa primirea si verificarea returului,termenul prevazut de lege pentru restituire este de 30 zile !