Rezultate

Foarte multi oameni din intreaga lume se hotarasc sa-si imbunatateasca sanatatea si conditia fizica. Pentru unii acest lucru inseamna pierderea in greutate, pentru altii cresterea masei musculare, sau chiar pentru unele persoane inseamna mai mult dezvoltarea unei mentalitati sanatoase. Transformarea fizicului, a sanatatii si a stilului de viata nu se intampla peste noapte.

Andrea, 28

Clienta cu varsta de 19 ani prezentata in imagine a plecat cu o greutate de 79 kg pe data de 21.04.2020. Avand o varsta destul de frageda si cu o conditie fizica foarte scazuta am decis sa lucrez cu ea antrenamente functionale cu pauze mari si cu serii de exercitii mai multe pe fiecare grupa musculara, pentru a putea corecta greselile de executie cat si pentru a putea invata cat mai repede tehnica exercitiului.

Detalii initiale

Clienta cu varsta de 19 ani  prezentata in imagine a plecat cu o greutate de 79 kg pe data de 21.04.2020. Avand o varsta destul de frageda si cu o conditie fizica foarte scazuta am decis sa lucrez cu ea antrenamente functionale cu pauze mari si cu serii de exercitii mai multe pe fiecare grupa musculara,  pentru a putea corecta greselile de executie cat si pentru a putea invata cat mai repede tehnica exercitiului.

Antrenamentele

Antrenamentele au fost planificate cate 3 pe saptamana, insa vazand ca se simte foarte bine psihic si fizic in viata de zi cu zi facand sport, ea a decis sa mareasca numarul de antrenamente, ajungand la 5 antrenamente pe saptamana.

Planul nutritional

Pe langa un plan de antrenament bine structurat pe nevoile si obiectivele ei am avut in vedere si planul nutritional care a fost bogat in nutrienti benefici organismului cum ar fi: carbohidrati, proteine , lipide, glucide, grasimi saturate , acestea regasite in ingredinte sanatoase si delicioase. Fiind adolescenta, poftele pentru ceva dulce sau nu foarte sanatos au fost, insa cu toate acestea a avut parte in meniuri si de cate ceva nu foarte potrivit dar sa-i satisfaca placerea pe moment fara sa-i afecteze forma fizica. Ca si mese, am avut 3 mese principale cat si 2 gustari , fara sa ne INFOMETAM!!!

Motivatia

Conditia fizica si alimentie sanatoasa sunt 2 etape foarte importante de a ajunge la obiectivele dorite insa sa nu uitam si la partea psihologica. Pe partea psihologica a fost poate cel mai greu pentru ca ea fiind mica ca si varsta, tentatiile au fost foarte mari  de a manca ceva nesanatos sau de a ceda in timpul antrenamentului insa cu motivatie si disciplina  si anumite tips-uri pe care i l-am impartit, impreuna am reusit  sa ajungem la greutate dorita si una chiar foarte buna, aceasta fiind 65 kg.

Rezultatul

Acum clientuta mea, iubeste sa manance sanatos cat si continua sa faca sport aproape in fiecare zi, este plina de viata si mereu imi spune “sunt foarte fericita sa ma uit in oglinda cu orele“. Asa ca si tu poti sa ai ceea mai buna versiune a ta, vino in echipa mea si te voi ajuta cat pot eu de mult sa ajungi unde iti propui intr-un timp foarte scurt de 5 saptamani!!! Si tu poti, nu lasa pe maine ce poti sa faci azi!