Testimoniale cliente

Foarte mulți oameni din întreaga lume se hotărăsc să-și îmbunătățească sănătatea și condiția fizică. Pentru unii, acest lucru înseamnă pierderea în greutate, pentru alții, creșterea masei musculare, sau chiar pentru unele persoane înseamnă mai mult dezvoltarea unei mentalități sănătoase. Transformarea fizicului, a sănătății și a stilului de viață nu se întâmplă peste noapte.

Andreea, 19

Clienta cu vârsta de 19 ani, prezentată în imagine, a plecat cu o greutate de 79 kg pe data de 21.04.2020.

Având o vârstă destul de fragedă și o condiție fizică foarte scăzută, am decis să lucrez cu ea în antrenamente funcționale, cu pauze mari și serii de exerciții mai numeroase pentru fiecare grupă musculară. Scopul a fost să corectăm greșelile de execuție și să învețe cât mai rapid tehnica exercițiilor.

Detalii inițiale

Clienta cu vârsta de 19 ani, prezentată în imagine, a plecat cu o greutate de 79 kg pe data de 21.04.2020.Având o vârstă destul de fragedă și o condiție fizică foarte scăzută, am decis să lucrez cu ea în antrenamente funcționale cu pauze mari și cu mai multe serii de exerciții pentru fiecare grupă musculară. Scopul a fost să corectăm greșelile de execuție și să învățăm cât mai rapid tehnica exercițiilor.

Antrenamentele

Antrenamentele au fost planificate câte 3 pe săptămână, însă, văzând că se simte foarte bine psihic și fizic în viața de zi cu zi făcând sport, ea a decis să mărească numărul de antrenamente, ajungând la 5 pe săptămână.

Planul nutrițional

Pe lângă un plan de antrenament bine structurat pe nevoile și obiectivele ei, am avut în vedere și planul nutrițional, care a fost bogat în nutrienți benefici organismului, cum ar fi carbohidrații, proteinele, lipidele, glucidele și grăsimile sănătoase, acestea regăsite în ingrediente sănătoase și delicioase.Fiind adolescentă, poftele pentru ceva dulce sau nu foarte sănătos au existat, însă, cu toate acestea, a avut parte în meniuri și de câte ceva care nu era foarte potrivit, dar care să-i satisfacă plăcerea pe moment, fără să-i afecteze forma fizică. Ca și mese, am avut 3 mese principale și 2 gustări, fără să ne înfometăm!

MotivAția

Condiția fizică și alimentația sănătoasă sunt două etape foarte importante pentru a ajunge la obiectivele dorite, însă să nu uităm și partea psihologică.Pe partea psihologică a fost, poate, cea mai dificilă, deoarece, fiind tânără ca vârstă, tentațiile au fost foarte mari să mănânce ceva nesănătos sau să cedeze în timpul antrenamentelor. Cu motivație, disciplină și anumite sfaturi pe care i le-am oferit, am reușit împreună să atingem greutatea dorită, care era de 65 kg, chiar una foarte bună. Aceasta a fost o realizare remarcabilă.

Rezultatul

Acum, clienta mea iubește să mănânce sănătos și continuă să facă sport aproape în fiecare zi. Este plină de viață și mereu îmi spune: „Sunt foarte fericită să mă uit în oglindă cu orele”.Așa că și tu poți să ai cea mai bună versiune a ta. Vino în echipa mea și te voi ajuta cât pot eu de mult să ajungi unde îți propui într-un timp foarte scurt, doar în 5 săptămâni!Și tu poți, nu lăsa pe mâine ce poți să faci azi!
Rulează videoul