Antrenamente video personalizate

Iti ofer un set de antrenamente inregistrate, special create pentru nevoia ta si nivelul tau de activitate fizica pe care le poti face ori de cate ori ai timp.

Fiecare antrenament in parte este structurat in functie de dorintele si nivelul fiecaruia, cat si de frecventa antrenamentelor pe saptamana.

Cu cat avem mai multe sedinte pe saptamana antrenamentele pot fi mult mai bine structurate avand rezultate mai rapide si vizibile, dar si conditia fizica va fi mult mai buna intr-un timp mai scurt!

Consultatie online

Te voi ajuta sa-ti atingi obiectivele si te voi invata cum sa ti le poti mentine pe termen lung, adoptand un stil de viata sanatos si frumos.

Antrenamente video

Set de antrenamente inregistrate, special create pentru nevoia ta si nivelul tau de activitate fizica pe care le poti face ori de cate ori ai timp.

Obiectivele antrenamentelor

Arderea grasimilor
Corectarea posturii

Abonamente disponibile

Antrenamente pentru o saptamana

50 lei

  • avand 2 antrenamente inregistrate video
Antrenamente pentru 3 saptamani

200 lei

  • 9 antrenamente inregistrate video
Antrenamente pentru o luna jumatate

350 lei

  • 20 antrenamente inregistrate video
RECOMANDAT

* Preturile pot suferi modificari in functie de necesitatile si nevoile clientului. Pentru mai multe detalii, sunati la numarul 0767130908 sau folositi Formularul de contact.

×

Buna!

Click pe butonul de mai jos pentru a intra in legatura cu mine pe Whatsapp, sau scrie-mi un email la contact@activeslim.ro

× Contact