Antrenamentul Ambitious & Beginner

Program de antrenamente video personalizate

Cuprinde exercitii cu un grad de dificultate scazuta, suntem atenti la invatarea corecta a tehnicilor de executie a exercitilor, te voi ajuta sa inveti cum sa-ti poti doza energia cat mai eficient in timpul  efortului.

ZIUA 1

Primul antrenament din acest tip de program va fi planificat pe exercitii de baza usor de executat cu un grad de dificultate scazut, pentru a putea corecta greselile si postura corpului cat si de a invata corect executia exercitiului. Tipul antrenamentului va fi Full Body structurat pe toate zonele corpului.

ZIUA 2

Antrenamentul va fi tot de tip Full Body, cu scopul de a corecta si invata fiecare etapa a antrenamentului pentru a reusii sa avem un rezultat cat mai rapid in a creste  AMBITIA  de a continua drumul catre SUCCES.

ZIUA 3

Antrenamentul va fi usor modificat mai precis numarul de repetari se va schimba cat si pauza dintre seturi asa putem sa schimbam intensitatea antrenamentului cat si eficienta lui dar si evitarea monotoniei.

Alimentatie recomandata

Ceaiuri naturale
Cafea verde
Fructe si legume
Fibre si proteine

Consultatie online

Te voi ajuta sa-ti atingi obiectivele si te voi invata cum sa ti le poti mentine pe termen lung, adoptand un stil de viata sanatos si frumos.

Antrenamente video

Set de antrenamente inregistrate, special create pentru nevoia ta si nivelul tau de activitate fizica pe care le poti face ori de cate ori ai timp.

Obiectivul antrenamentului

Invatarea tehnicilor de executie a exercitiilor
Dozarea eficienta a energiei

Contacteaza-ma!

E timpul sa ai grija de corpul tau!

×

Buna!

Click pe butonul de mai jos pentru a intra in legatura cu mine pe Whatsapp, sau scrie-mi un email la contact@activeslim.ro

× Contact