Antrenamentul Fit & Slim

Program de antrenamente video personalizate

Exercitii pentru imbunatatirea conditiei fizice care se axeaza pe reducerea tesutului adipos cat si definirea intregului corp.

ZIUA 1

Primul antrenament din abonament va fi bazat pe un antrenament bine structurat de tip full body cu excercitii egale ca si numar de serii, pe fiecare parte a corpului, cum ar fi partea superioara, partea inferioara si zona de core, ca sa putem activa toate grupele musculare dar in acelasi timp sa si pregatim organismul pentru urmatoarele antrenamente.

ZIUA 2

Al doilea antrenament este bazat tot pe un antrenament Full Body insa incepem sa punem accent pe o anumita zona a corpului, cum ar fi: partea inferioara adica zona de picioare, vom adauga o varietate mai mare de exercitii pentru a activa mult mai bine toate grupele musculare pe acea zona, insa nu neglijam si celelalte parti cum ar fi partea superioara a corpului mai exact zona de brate dar si zona core, adica zona abdominala.

ZIUA 3

Antrenamentul din ziua a 3-a va fi structurat tot ca un antrenament Full Body, insa la fel vom pune accent pe anumite zone musculare, in aceasta situatie au mai ramas zona de core si partea inferioara a corpului.

Alimentatie recomandata

Ceaiuri naturale
Cafea verde
Fructe si legume
Fibre si proteine

Consultatie online

Te voi ajuta sa-ti atingi obiectivele si te voi invata cum sa ti le poti mentine pe termen lung, adoptand un stil de viata sanatos si frumos.

Antrenamente video

Set de antrenamente inregistrate, special create pentru nevoia ta si nivelul tau de activitate fizica pe care le poti face ori de cate ori ai timp.

Obiectivul antrenamentului

Reducerea tesutului adipos
Definirea corpului

Contacteaza-ma!

E timpul sa ai grija de corpul tau!

×

Buna!

Click pe butonul de mai jos pentru a intra in legatura cu mine pe Whatsapp, sau scrie-mi un email la contact@activeslim.ro

× Contact