Antrenamentul Weak muscle

Program de antrenamente video personalizate

Exercitii pentru intarirea musculaturii pe anumite grupe musculare slabe.

Acest tip de antrenament ne ajuta sa ne controlam corpul la capacitate maxima cu puterea mintii cat si miscarii in diferite intensitati pe fiecare contractie musculara in timpul exercitiului. Are rolul de-a ne depista fiecare muschi in parte cat si de a ne cunoaste corpul mult mai bine intr-un efort fizic.

ZIUA 1

Antrenamentul este specific pe fiecare partea a corpului. In ziua 1 antrenamentul va fi specific pe zona superioara, adica toate exercitile vor fi axate pe zona de brate si zona spatelui. Oferim o atentie deosebita la fiecare exercitiu in parte pentru a intelege cum se realizeaza miscarea, mai exact contractia pe pozitiv si negativ dar si invatarea exercitiului.

ZIUA 2

Antrenamentul din ziua 2 are tot acelasi rol de a segmenta antrenamentul intru-un antrenament specific pe fiecare zona a corpului. Antrenamentul va fi bazat pe exercitii specifice pe zona inferioara, mai exact zona de picioare dar si zona fesiera.

ZIUA 3

Antrenamentul din ziua 3 va fi si el planificat pe un antrenament specific mai exact pe zona de core, unde vom pune accent pe zona abdominala, pe zona lombara, pe activarea zonei musculare si vom invata o varietate de exercitii.

Alimentatie recomandata

Ceaiuri naturale
Cafea verde
Fructe si legume
Fibre si proteine

Consultatie online

Te voi ajuta sa-ti atingi obiectivele si te voi invata cum sa ti le poti mentine pe termen lung, adoptand un stil de viata sanatos si frumos.

Antrenamente video

Set de antrenamente inregistrate, special create pentru nevoia ta si nivelul tau de activitate fizica pe care le poti face ori de cate ori ai timp.

Obiectivul antrenamentului

Intarirea musculaturii
Definirea corpului

Contacteaza-ma!

E timpul sa ai grija de corpul tau!

×

Buna!

Click pe butonul de mai jos pentru a intra in legatura cu mine pe Whatsapp, sau scrie-mi un email la contact@activeslim.ro

× Contact